Contact

Ook beter bouwen in ieders belang?

Neem contact met ons op of laat je gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

MeerHout
Schiedamsedijk 22
Postbus 165
3130 AD Vlaardingen
+31 10 248 2828
info@waal.nl

Ons dedicated adviesteam

Ons dedicated adviesteam

Heb je een locatie of ontwikkelingsplan dat je wilt toetsen aan het concept van MeerHout? Met onze gebouw- en woningconfigurator configureren we razendsnel diverse scenario’s, inclusief inhoudelijke, visuele en financiële onderbouwing. Hierdoor kan je snel de juiste beslissingen nemen en garanderen we een succesvolle businesscase met het beste maatschappelijke en financiële rendement.

Johan Krijgsman

Innovatieve bouwer

Johan is een ondernemer vol energie. Met zijn ondernemerschap en zijn drang naar vernieuwing en verbetering streeft hij naar een voortrekkersrol op het gebied van conceptueel en industrieel bouwen.

Gert Jan Phiferons

Innovatieve belegger en ontwikkelaar

Gert Jan is een gepassioneerde innovator en ondernemer in de woningmarkt. Hij gelooft dat houtbouw doorbraken gaat realiseren in betaalbaar wonen en dat het een belangrijke integrale oplossing wordt voor het klimaatprobleem, de energie- en grondstoffentransitie.

Willem Froeling

Commercieel projectleider

Willem treedt naar buiten met alle woonproducten van MeerHout. Zijn focus ligt op klanttevredenheid, digitalisatie, standaardisatie en communicatie.

Hans Houweling

Houtbouwer

Hans heeft jarenlange ervaring met de ontwikkeling en uitvoering van conceptueel en industrieel bouwen. Enkele jaren geleden besloot hij alleen nog maar in hout te willen bouwen. Door zijn gedrevenheid is hij nu gespecialiseerd in massieve grootschalige houtbouw.

Marcel van der Lubbe

Eigenaar ANA architecten

Marcel is mede-oprichter van ANA architecten. Binnen het bureau brengt hij zijn expertise in op het gebied van Open Bouwen en bouwen met hout. Naast zijn werk bij ANA brengt hij zijn kennis en ervaring over op studenten aan de Academie van Bouwkunst Amsterdam en de TU Delft.

MeerHout maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren. Door deze te accepteren geef je ons toestemming de cookies te plaatsen.