Succesvolle business case

Samen met ons dedicated
team naar een succesvolle businesscase

MeerHout werkt met een dedicated team dat beschikt over kennis en creativiteit. We zitten graag in een vroeg stadium aan tafel. We denken scherp mee over planontwikkelingen en kunnen direct rekenen en tekenen. We vertalen kansen door naar verschillende scenario’s en gebouwconcepten met inhoudelijke, visuele en financiële onderbouwing. Hierdoor kunnen opdrachtgevers snel de juiste beslissingen nemen voor hun businesscase.

Ons team

Specialisten in circulair en conceptueel bouwen

Onze doelgroepen

Verbinden van belangen

We zijn een conceptueel bouwer met een ondernemende geest. En we begrijpen het spectrum aan belangen van woningcorporaties, projectontwikkelaars, beleggers én bewoners. Met ons dedicated adviesteam verbinden we al deze belangen, al vanaf het vroegste stadium in het ontwikkelproces, en bouwen we beter in ieders belang.

Wat we beloven

Een succesvolle businesscase met het beste maatschappelijke en financiële rendement

Inpasbaar in elk stedenbouwkundig plan

Door advies, optimalisatie en toetsing van de planontwikkeling en programmering, en met snelle en concrete ontwerpoplossingen, helpen we corporaties, ontwikkelaars en beleggers de juiste keuzes te maken.

Razendsnel inzicht met meerdere scenario’s

Onze oplossingsscenario’s worden onderbouwd met visuele impressies, inhoudelijke data en harde cijfers. Ze geven inzicht in woningtypen en differentiatiemogelijkheden waaronder sociaal, middelhuur en koop. Ook geven ze antwoord op het optimaal volume, de milieuprestaties en de taxonomie van Het Nieuwe Normaal.

Bijdragen aan inclusieve en leefbare wijken en buurten

De bebouwde omgeving faciliteert de maatschappelijke opgaven:
leefbare, inclusieve en toekomstbestendige wijken en buurten met een goede mix aan bewoners en woningen. Als conceptuele ontwikkelende bouwer met een dedicated adviesteam denken we graag scherp mee.

Contact

Meer weten over het houtbouw appartementen-concept?

Neem contact op met Gert Jan Phiferons. Of laat je gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

MeerHout maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren. Door deze te accepteren geef je ons toestemming de cookies te plaatsen.